0

0

+421 911 234 281 Po - Pia 8:00 - 18:00

HG-Motorsport Intercooler kit pre 1.8 & 2.0 TSI Škoda Octavia RS, VW Golf 7 R GTI Performance, Audi S3 8V, Seat Leon 5F Cupra FR - Strieborný / Bez hadíc

HG-Motorsport Intercooler kit pre 1.8 & 2.0 TSI Škoda Octavia RS, VW Golf 7 R GTI Performance, Audi S3 8V, Seat Leon 5F Cupra FR  - Strieborný / Bez hadíc

HG Motorsport HF-Series Intercooler kit

Vysoko kvalitné jadro Bar'n'Plate má najlepšie chladiace vlastnosti pre poskytovanie optimálneho výkon aj v zlých podmienkach a je aj veľmi robustné. Vyznačuje sa vysokým odporom a nezahrieva sa tak ako porovnateľné jadrá iných výrobcov. Celý systém je zároveň navrhnutý tak, aby poskytoval najlepší možný prietok vzduchu. To znamená, že tlaková strata je minimálna a celé prúdenie vzduchu bolo aerodynamicky navrhnuté pomocou CAD prietokových analýz. Súčasťou sú aj bočnice, ktoré sú vyrobené z vysoko pevného hliníkového odliatku a sú vybavené technológiou "Way Fin". S touto technológiou sa dosahuje ešte lepší prietok a rovnomernejšie rozloženie tlaku v celom jadre chladiča prostredníctvom usmerňovacieho rebra v bočnici intercooleru, čím sa dosahuje maximálna účinnosť chladenia.

Tento produkt je teda zaujímavý ako pre sériové vozidlá, tak aj pre upravené, pretože s ním je možné z motora dostať oveľa vyšší výkon, ktorý bude stabilný aj po niekoľkých po sebe nasledujúcich akceleráciách.

Konštrukcia bola navrhnutá tak, aby pasovala na všetky dovtedy vyrobené vozidlá MQB platformy. Jadro chladiča bolo navrhnuté a testované v simulátoroch prietoku a reálny prínos tohto intercooleru na zvýšenie výkonu a rýchlejšieho nábehu turbodúchadla bol overený aj na dynamometri (viď graf z merania vo fotogalérii).

Intercooler sa montuje na pôvodné miesto sériového chladiča a preto sa nevyžadujú počas montáže žiadne veľké úpravy. Inštaláciu zvládnete len za pomoci základného náradia.


Poznámka:

HF-Series intercooler sa dodáva buď len samotný bez tlakových hadíc alebo s nimi a v dvoch farebných prevedeniach - strieborný s logom HF-Series a čierny bez loga. Pre výber varianty vyberte Vami zvolenú z rolovacieho menu nad cenou produktu.

Zvolený variant:

Farebné prevedenie: Strieborný s logom

Tlakové hadice: Nie

 

Ďalej je možný výber z doplnkovej výbavy v podobe tlakového potrubia za zvýhodnenú cenu pri objednávke týchto produktov spolu s intercoolerom.

 

Tlakové potrubie škrtiacej klapky - 99€ s DPH / 89€ s DPH

Tlakové potrubie turbodúchadla + Turbo Muffler Delete Kit - 319€ s DPH / 299€ s DPH

 


Rozmery jadra chladiča

Dĺžka: 620mm
Výška: 409mm
Hrúbka: 50mm
Objem: 12.679cm³ (bez bočníc)
Typ: Bar´n´Plate

Porovnanie rozmerov:

Sériový: 620mm x 398mm x 30mm / 7,402 cm³

HF-Series: 620mm x 409mm x 50mm / 12,679 cm³


Vlastnosti:

- Vyrobený v Nemecku

- Bočnice navrhnuté pomocou CAD pre zaistenie ideálneho prúdenia vzduchu

- Jadro intercooleru navrhnuté tak, aby zvyšovalo prúdenie vzduchu s minimálnymi tlakovými stratmi

- Objem jadra väčší až o 30%

- Pasuje kus za kus bez nutnosti úprav


Určenie:

Pre motory 1.8 & 2.0 TSI/TFSI EA888 gen3
 
AUDI A3
AUDI S3
SEAT Leon
SEAT Leon Cupra 280
ŠKODA Octavia
ŠKODA Octavia RS
ŠKODA Superb
VW Golf 7 GTI
VW Golf 7 GTI Performance
VW Golf 7 R