0

0

+421 911 234 281 Po - Pia 8:00 - 18:00

TTE IS38Race turbodúchadlo s tepelným štítom Ver 1 2.0 TSI ŠKODA Octavia III RS, VW Golf 7 R GTI Performance, AUDI A3 S3 8V TT TTS 8S, SEAT Leon 5F Cupra FR

TTE IS38Race turbodúchadlo s tepelným štítom Ver 1 2.0 TSI ŠKODA Octavia III RS, VW Golf 7 R GTI Performance, AUDI A3 S3 8V TT TTS 8S, SEAT Leon 5F Cupra FR

TTE IS38Race turbodúchadlo 2.0 TSI EA888 gen3

Turbodúchadlo TTE IS38Race je odpoveďou firmy The TurboEngineers  na požiadavky množstva zákazníkov, ktorí požadovali turbodúchadlo IHI IS38, ktoré by bolo spoľahlivejšie a vhodné aj pre motoršport.

Turbodúchadlo TTE IS38Race je síce založené na originálnom turbodúchadle IHI IS38, ktoré sa nachádza na motoroch 2.0 TSI EA888.3, no nejedná sa o lacný čínsky klon turbodúchadla IS38, ktorý sa už na trhu nachádza dlhšiu dobu.

K dispozícii sú 2 verzie turbodúchadla podľa toho, aký tvar elektrického regulátora plniaceho tlaku (Wastegate) používa. Ver 1 - hranatý / Ver 2 - valcový.

V prípade záujmu je možné na turbodúchadlo vybaviť aj neodnímateľným tepelným štítom, ktorý výrazne znižuje teplotu motorového priestoru.

Vami zvolený variant si prosím vyberte v rolovacom menu pod dostupnosťou produktu.


Zvolený variant

Verzia: Ver 1

Tepelný štít: Áno


TTE IS38Race má oproti OEM turbodúchadlu vylepšenú sadu ložísk a jadro (koleso kompresora a turbíny + hriadeľ) vyvážené podľa motoršport špecifikácií. Používa IHI ložiskový dom, IHI IS38 koleso turbíny a originálne IHI IS38 koleso kompresora, ktoré spolu poskytujú spoľahlivý výkon aj pri vyšších hodnotách plniaceho tlaku používaných pri softvérových úpravách Stage 1/2. OEM tlmič stlačeného vzduchu (Turbo Muffler) bol odstránený a nahradený novým, vyrobeným pomocou CNC z dôvodu zlepšenia prietoku vzduchu.

Ide o priamu náhradu za pôvodné OEM IHI IS38 turbodúchadlo so zachovanými parametrami ako kompresorovej tak aj turbínovej časti, takže nie je potrebná žiadna dodatočná kalibrácia softvéru.

Presne vyváženie turbodúchadla IS38Race je kľúčovým a kritickým faktorom na to, aby mohlo niesť označenie TTE, pretože životnosť a výkon sú pre túto firmu prvoradé. Všetkým turbodúchadlám TTE sa následne venuje veľká pozornosť, aby sa dosiahli TTE štandardy vyváženia. Najprv sa jednotlivé diely pomocou vyvažovacieho stroja vyvažujú vo viacerých rovinách pri nízkych rýchlostiach do 2800ot/min. Potom sa komponenty zmontujú do zostavy a následne sa už ako celok zase dynamicky vyvažujú vo viacerých rovinách, ale tentoraz už v závislosti od aplikácie rýchlosťou až 250 000ot/min pre dosiahnutie maximálne spoľahlivosti. TTE štandardy sú oveľa vyšší ako tie OEM. Ku TTE IS38Race turbodúchadlu  sa pre Vaše uistenie dodáva aj dokument z vyvažovania.


Vlastnosti

Originálne IHI IS38 turbodúchadlo ako základ

Originálny nakalibrovaný regulátor plniaceho tlaku (Wastegate)

Originálny prepúšťací ventil (Diverter valve)

Originálne IHI IS38 koleso kompresora

Originálne IHI IS38 koleso turbíny

TTE odolnejšie a spoľahlivejšie ložíská

TTE tlmič plniaceho vzduchu (bez turbulencií)

Plug & Play inštalácia

Všetky rotujúce časti vyvážene samostatne aj ako zostava

Vyvažovací protokol je súčasťou balenia

Perfektná voľba ako pre OEM softvér tak aj pre Stage 1/2/IS38 úpravy od rôznych úpravcov (APR, BEVO, DVX, JDE, UNITRONIC, MRC, REVO, REVLIMIT, ETUNER...)

Overené na rôznych 400HP+ aplikáciách

Vysoká TTE kvalita a štandardy 

Vyrobené v Nemecku