0

0

+421 911 234 281 Po - Pia 8:00 - 18:00

KW Suspensions DDC Plug & Play INOX nastaviteľný podvozok - výška - ŠKODA Octavia III

KW Suspensions DDC Plug & Play INOX nastaviteľný podvozok - výška - ŠKODA Octavia III
KW Suspensions DDC Plug & Play INOX nastaviteľný podvozok - výška - ŠKODA Octavia III
KW Suspensions DDC Plug & Play INOX nastaviteľný podvozok - výška - ŠKODA Octavia III
KW Suspensions DDC Plug & Play INOX nastaviteľný podvozok - výška - ŠKODA Octavia III
KW Suspensions DDC Plug & Play INOX nastaviteľný podvozok - výška - ŠKODA Octavia III

Cena s DPH: 2 840

Cena bez DPH: 2 367

Výrobca: KW Suspensions

Kód produktu: 39080036

Dostupnosť produktu: Dodáme Vám do 10-tich dní

Počet

Dôkladne si overte či tento diel pasuje na Vaše vozidlo!

KW Suspensions DDC Plug & Play INOX nastaviteľný podvozok - výška


Upozornenie

- Pri objednávke podvozku pre Vaše vozidlo uveďte prosím do poznámky VIN číslo vozidla, typ motora a maximálne povolené zaťaženie prednej a zadnej nápravy. Všetky potrebné údaje nájde vo veľkom technickom preukaze vozidla.

- V prípade výberu mechanicky nastaviteľného podvozku je pre vozidlá vybavené adaptívnym podvozkom DCC / Magnetic Ride už z výroby potrebné zvoliť variant produktu, ktorý obsahuje KW Cancellation Kit, inak Vám bude palubný počítač hlásiť chyby!

Kit na zabránenie chybových hlásení po odstránení adaptívneho podvozku je možné objednať aj samostatne.


Plug & Play riešenie pre vozidlá štandardne vybavené elektronicky nastaviteľnými tlmičmi (DCC)

Spoločnosť KW Suspensions ponúka prostredníctvom svojich KW DDC (Dynamic Damping Control) Plug & Play tlmičov možnosť využiť OEM továrenské ovládanie tlmičov Vášho športového vozidla na ovládanie aftermaketových tlmičov. K dispozícii sú aplikácie pre mnohé modely značiek VW, Audi, Škoda, Seat a mnohých ďalších.

Najlepšie na tom je, že okrem výmeny OEM adaptívnych tlmičov a pružín za KW DDC Plug & Play nie sú potrebné žiadne ďalšie úpravy ani zásahy do OEM kabeláže. KW DDC Plug & Play tlmiče sa jednoducho pripoja do továrenských konektorov pre adaptívne odpruženie a je hotovo. Používateľ si môže vybrať rôzne nastavenia podvozku pomocou OEM vnútorných ovládacích prvkov svojho vozidla.

Ideálna integrácia OEM ovládacích prvkov s výhodami adaptívneho KW odpruženia

KW technológia odpruženia je kompatibilná s elektronikou rôznych výrobcov automobilov a preto dokáže továrenská palubná elektronika rozpoznať tmiče KW DDC Plug & Play a pracovať s nimi tak ako s OEM DCC tlmičmi. Všetky ovládacie prvky Vášho vozidla zostávajú plne funkčné a Vy tak môžete naplno využívať výhody adaptívneho tlmenia. KW telá tlmičov sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a majú tak neobmedzenú životnosť za všetkých poveternostných podmienok. Všetky diely sú určené na dlhodobé používanie a aj po intenzívnej skúške soľným postrekom boli KW telá tlmičov stále bez oxidácie. Výškové nastavenie nebude ani po rokoch prevádzky nijako obmedzené.

Nastaviteľné zníženie

S podvozkovým kitom KW DDC Plug & Play môžete dosiahnuť maximálne zníženie v testovanom rozsahu nastavenia 10 až 40mm. Vďaka trapézovému závitu odolnému voči nečistotám a kompozitnej nastavovacej matice si môžete nastaviť výšku rýchlo a jednoducho aj po rokoch. Na prednej náprave sa zníženie vykonáva pomocou KW jednodielnej kompozitnej nastavovacej matice. Na zadnej náprave je to rovnaké pokiaľ má vozidlo aj vzadu prevedenie pruženia typu Coilover (pružina na tlmiči). V prípade, že vozidlo má samostatnú pružinu a tlmič sú nastavovacia matica a závit umiestnené buď nad alebo pod pružinou.

Dôverujte KW skúsenostiam

Už viac ako 25 rokov je spoločnosť KW lídrom na trhu a inovátorom individuálnych riešení zavesenia kolies ako pre bežné cestné komunikácie tak aj pre pretekárske okruhy. Bez ohľadu na to, kde na svete sa vodiči automobilov, výrobcovia automobilov alebo tuneri nachádzajú, všetci spoliehajú na KW podvozky „Made in Germany“. Každý jeden KW podvozok je vyvinutý a vyrobený v meste Fichtenberg a počas výroby podlieha rozsiahlym záťažovým testom, aby tak spĺňala vysoké štandardy riadenia kvality KW. Samozrejme, ako nemecký výrobca poskytuje KW 2-ročnú záruku na ich viac ako 4600 aplikácií závesných riešení, ktoré prevyšujú kvalitu OEM komponentov.

KW telá tlmičov sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a majú tak neobmedzenú životnosť a to za všetkých poveternostných podmienok. Všetky diely sú určené na dlhodobé používanie a aj po intenzívnej skúške postrekom soľným roztokom boli telá KW tlmičov stále bez oxidácie. Možnosť výškového nastavenia nebude ani po rokoch prevádzky nijako obmedzená.

Poznámka: Fotografie produktu môžu bť len ilustračné a nemusia tak zobrazovať konkrétne vyhotovenie/prevedenie produktu!


Zníženie pomocou KW DDC Plug & Play podvozku

- Plug & Play riešenie pre lepšie ovládanie vozidla alebo väčší komfort jazdy
- Plne kompatibilné s OEM ovládaním podvozku
- Špecifické nastavenia tlmičov vozidla, ako napríklad Comfort / Normal / Sport
- Ovládanie charakteristiky podvozku cez OEM ovládacie prvky
- Plynulé nastavovanie výšky vozidla v testovanom rozsahu
- Nastavenie výšky vozidla pomocou pohybu matice po závite (ak je k dispozícii)
- Najnovšia technológia tlmenia pre maximálnu životnosť
- Technológia nehrdzavejúcej ocele "Inox-Line" pre maximálnu ochranu proti korózii
- Pripravené na inštaláciu - kompletné riešenie
- Kompletná dokumentácia pre jednoduchú manipuláciu a inštaláciu

Inštalačný manuál na stiahnutie

 


Vlastnosti

Určenie: Škoda Octavia III s adaptívnym podvozkom DCC

Modelový rok vozidla: 02/2013-

Nastavenie výšky: Áno - manuálne

Nastavenie odskoku: Áno - elektronické

Nastavenie tuhosti: Áno - elektronické

Nastavenie odklonu: Nie

Certifikát: Áno - na stiahnutie

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ - "Inox-Line"

Obsah balenia: 2ks predný výškovo nastaviteľný tlmič - elektronicky ovládateľný, 2ks zadný tlmič - elektronicky ovládateľný, 2ks predná pružina, 2ks zadná pružina + výškové nastavenie, kľúče