0

0

+421 911 234 281 Po - Pia 8:00 - 18:00

Racingline Performance zapaľovacia cievka 1.8/2.0 TSI/TFSI 2.5 TFSI EVO 2.9/3.0/4.0 TFSI – červená

Racingline Performance zapaľovacia cievka 1.8/2.0 TSI/TFSI 2.5 TFSI EVO 2.9/3.0/4.0 TFSI – červená

Racingline Performance zapaľovacia cievka – farba krytu ČERVENÁ (GTI RED)

Racingline Performance zapaľovacie cievky s vyšším energetickým výstupom sú významným vylepšením továrenských zapaľovacích cievok a ich priamou náhradou typu plug-and-play. Bez ohľadu na to, či je motor Vášho vozidla štandardný, alebo vyladený na Stage 3, okamžite bude ťažiť z väčšieho energetického výkonu a silnejšej, konzistentnejšej iskry generovanej v celom otáčkovom pásme motora – od voľnobežných otáčok až po obmedzovač. Napätie týchto cievok pod záťažou vykazuje len minimálny, resp. žiadny pokles.

Zapaľovacie cievky Racingline Perfomance poskytujú zvýšenie výstupnej energie o 10 % v porovnaní so štandardnými továrenskými cievkami. Zložitým vývojom a meraním bolo zistené, že 10-percentné zvýšenie výstupnej energie cievky je optimálna úroveň zvýšenia pre TSI motory koncernu VW. Za touto hranicou už zvyšovanie výstupnej energie cievky neprinášalo žiadny merateľný zisk, pričom vnútorné teploty cievky začali prudko stúpať a životnosť cievky prudko klesať.

Zapaľovacie cievky Racingline Performance predávajú jednotlivo po kusoch, preto je na výmenu potrebné objednať sadu 4, 5, prípadne 6 kusov – podľa počtu valcov motora Vášho vozidla. Cievky sa vyrábajú v troch atraktívnych farebných prevedeniach krytu (je potrebné zvoliť si preferovaný variant):

Výmena cievok za výkonnejšie sa odporúča aj na starších motoroch s továrenskými cievkami. Okrem vyššieho energetického výkonu a silnejšej, konzistentnejšej iskry predstavuje výmena aj dôležitý preventívny krok, aby sa tak predišlo riziku zlyhania zapaľovania spôsobeného starnutím a postupným rozpadom továrenských cievok.

Montáž zapaľovacích cievok prebieha výmenou továrenských cievok za cievky Racingline Performance, jedná sa o ich priamu náhradu typu plug and play.


Obsah balenia

1 x zapaľovacia cievka Racingline Performance v zvolenom farebnom prevedení krytu cievky (červená)


Určenie

Zapaľovacie cievky Racingline Performance sú určené pre všetky vozidlá vybavené nasledujúcimi motormi:

1.8 TSI rady EA888.3 (Gen3) – množstvo cievok potrebných na upgrade/výmenu: 4 kusy
2.0 TSI rady EA888.3 & 3B (Gen3) – množstvo cievok potrebných na upgrade/výmenu: 4 kusy
2.0 TSI rady EA888.4 (Gen4 EVO) – množstvo cievok potrebných na upgrade/výmenu: 4 kusy
2.5 TFSI rady EA855 EVO – množstvo cievok potrebných na upgrade/výmenu: 5 kusov
2.9 TFSI rady EA839 – množstvo cievok potrebných na upgrade/výmenu: 6 kusov
3.0 TFSI rady EA839 – množstvo cievok potrebných na upgrade/výmenu: 6 kusov
4.0 TFSI rady EA825 – množstvo cievok potrebných na upgrade/výmenu: 8 kusov

Zapaľovacie cievky Racingline Performance sa predávajú po kusoch. Nezabudnite preto objednať správny počet kusov pre Váš motor.