0

0

+421 911 234 281 Po - Pia 8:00 - 18:00

APR Remenica kompresora 3.0 TFSI V6

APR Remenica kompresora 3.0 TFSI V6

Akcia

APR Remenica kompresora 3.0 TFSI V6
APR Remenica kompresora 3.0 TFSI V6
APR Remenica kompresora 3.0 TFSI V6
APR Remenica kompresora 3.0 TFSI V6

Cena s DPH: 475

Cena bez DPH: 396

Pôvodná cena s DPH: 520

Zľava: 9%

Výrobca: APR

Kód produktu: MS100133

Dostupnosť produktu: Posledný kus skladom

Počet

Dôkladne si overte či tento diel pasuje na Vaše vozidlo!

APR Supercharger Crank Pulley Upgrade

APR je prvý úpravca na svete, ktorý predstavuje upravené remenice kompresora, ku ktorým má aj svoje vlastné softvérové naladenie.

APR remenice kompresora a kľukového hriadeľa výrazne zvyšujú výkon a krútiaci moment prostredníctvom zvýšenia rýchlosti otáčania kompresora. APR ECU Stage II softvérová úprava zase urobí potrebné úpravy riadenia motora tak, aby si poradil so zvýšenou rýchlosťou kompresora a tým umožní motoru produkovať vyšší výkon. Jednotlivé remenice sa predávajú samostatne, čo umožňuje vybrať si z viacerých úrovní výkonu. Posledným kusom skladačky je vylepšené teleso škrtiacej klapky APR Ultracharger Throttle Body, ktoré odstráni reštriktívne a výkon berúce sériové teleso. V kombinácii s oboma remenicami tak umožní motoru dosiahnuť hodnoty výkonu aj krútiaceho momentu, ktoré sú ďaleko za hranicou 500 HP!

 

Upozornenie:

Tento produkt je navrhnutý pre použitie s APR S Tronic TCU Upgrade DL501 úpravou riadiacej jednotky automatickej prevodovky, NGK BKR9EIX zapaľovacími sviečkami s upraveným odtrhom a novým klinovým remeňom (súčasť balenia). Pre dosiahnutie uvádzaných parametrov APR Stage II úpravy musí byť teplota nasávaného vzduchu nižšia ako 75°C, preto je vysoko odporúčaná a potrebná aj inštalácia APR chladiaceho systému kopresora! Pre dosiahnutie uvádzaných parametrov je rovnako vysoko odporúčané a nutné dosadenie aj APR športového sania.


APR Supercharger Drive Pulley

APR remenica kompresora (Supercharger Drive Pulley) zmenšuje priemer remenice z pôvodných 63.25 mm na 57.75 mm, čo má za následok zvýšenie rýchlosti otáčania kompresora o 9.5% oproti sériovej. To vedie k citeľnému nárastu výkonu aj krútiacemu momentu v celom spektre otáčok. Remenica je CNC obrábaná z polotovaru z nehrdzavejúcej ocele, povrchovo upravená čiernou farbou pre OEM vzhľad. Vyrába sa v dvoch prevedeniach a to ako lisovacia (MS100135) pre motory Gen 1 alebo skrutkovacia (MS100139) pre motory Gen 2. Pred objednaním jednej z remeníc si dobre skontrolujte, ktorú z variant máte použitú vo Vašom vozidle.

Súčasťou balenia sú aj nové skutky (skrutkovacia remenica) a klinový remeň.

Pre výber inej remenice kliknite sem - lisovacia remenica


APR Supercharger Crank Pulley

APR remenica kľukového hriadeľa (Supercharger Crank Pulley) zväčšuje priemer remenice z pôvodných 162 mm na 187 mm, čo má za následok zvýšenie rýchlosti otáčania kompresora o 15.4% oproti sériovej. To vedie k ešte väčšiemu nárastu výkonu aj krútiaceho momentu ako pri remenici kompresora, ktorý je k dispozícii v celom spektre otáčok. APR remenica kľukového hriadeľa ponecháva na kľukovom hriadeli sériový tlmič torzných kmitov a montuje sa priamo na sériovú remenicu. Remenica je CNC obrábaná z polotovaru z nehrdzavejúcej ocele, povrchovo upravená čiernou farbou pre OEM vzhľad.

Súčasťou balenia sú aj nové skutky a klinový remeň.

Poznámka:

Pre motory 3.0 TFSI Gen 2 (Simos 16) je remenica kľukového hriadeľa dostupná len v kombinácii s remenicou kompresora!

Pre výber tohto produktu kliknite sem - remenica kľukového hriadeľa


APR Supercharger Dual Pulley

Výmenou oboch remeníc súčasne sa zvýši rýchlosť otáčania kompresora až o 26.4% oproti sériovej. Tento nárast rýchlosti bol vybratý na základe mnohonásobného testovania veľkostí jednotlivých remeníc a rýchlostí otáčania kompresora. Výsledkom je zásadné zvýšenie výkonu aj krútiaceho momentu v celom spektre otáčok. Využitiu plného potenciálu tohto nárastu rýchlosti otáčania kompresora však bráni sériové a reštriktívne teleso škrtiacej klapky. Po jeho nahradení APR telesom škrtiacej klapky sa bude motor môcť konečne poriadne nadýchnuť a uvoľniť tak svoj plný potenciál, ktorý je naozaj úctyhodný! APR teleso škrtiacej klapky sa vyrába v troch prevedeniach a to pre vozidlá the B8/B8.5 A4/A4/S4/S5, Q5/SQ a C7 A6/A7.

Súčasťou balenia sú aj nové skutky a klinový remeň

Pre výber zostavy remeníc kliknite sem - lisovacia zostava

Pre výber zostavy remeníc kliknite sem - skrutkovacia zostava


Porovnanie rýchlostí otáčania kopresora


Určenie a dostupnosť softvérových úprav